Главата на Римокатолическата църква Папа Франциск определи като нова световна война събитията

...
Главата на Римокатолическата църква Папа Франциск определи като нова световна война събитията
Коментари Харесай

Папа Франциск: Третата световна война вече се води

Главата на Римокатолическата църква Папа Франциск определи като " нова международна война " събитията в Украйна и добави, че въоръжените спорове служат на икономическите ползи на световната военна промишленост.

В изявление за швейцарската медия RTS по случай 10-годишнината му от възкачването си на Светия трон папата уточни, че сега " никой не може да отхвърли ", че се води нова война за международния ред, защото " всички велики сили са забъркани на бойното поле в Украйна ".

Смятам, че за 100 години преживяхме три международни войни – 1914-1918, 1939-1945 и в този момент тази, която неотдавна стартира, коментира Папа Франциск.

Главата на Римокатолическата черква изясни още, че в случай че в продължение на една година не се създават оръжия, това би могло да позволи казусът със международния апетит.

Пазарът е този, който сътвори войната. Войните са нужни, с цел да се тестват новите оръжия, означи още папата и даде за образец новите военни дронове, които се употребяват на фронта в украинската страна.

„ Ако се тестват нови неща, които да са в услуга на развиването на човечеството – като за образованието или за облекчаване на питателните потребности, ще бъде добре, само че влечението към парите е най-големият зложелател на индивида, дяволът влиза през джоба ”, напомни Папа Франциск.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР